В лікарській амбулаторії Швайківської сільської ради покращили Інтернет - мережу

  • 992

Медична реформа передбачає широке використання сучасних технологій та електронного документообігу, зокрема у сільських амбулаторіях і фельдшерських  пунктах. На території громади запровадження нововведень розпочалося ще минулого року. На жаль, ще не всі лікарські амбулаторії і ФАПи громади забезпечені Інтернетом чи мають належний зв'язок, але робота у даному напрямку триває. 

Турбота про здоров’я кожного мешканця громади  - один з пріоритетів в роботі керівництва Швайківської сільської ради. Саме з метою покращення надання медичних послуг, наближення їх до пацієнта  в Мирославській амбулаторії було змінено Інтернет – провайдера, що послідувало покращенням зв’язку і роботі у всесвітній павутині -  мережі Інтернет. 

Голова сільської ради Тарас Яригін звернув увагу на необхідність перепідключення даної лікарської амбулаторій до мережі Інтернет. «Мережа повинна працювати безперебійно, аби оперативно передавати дані між медичними закладами, аби медики мали змогу працювати в електронній системі охорони здоров’я. Основне – це можливість онлайн -  консультації пацієнтів лікарями у зручний для всіх час» - переконаний Тарас Петрович.