18 червня дільничні офіцери поліції України святкують своє професійне свято

  • 935

Фото без опису

      Шановні дільничні офіцери поліції! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

   Важко переоцінити Вашу справу. Дільничний – завжди на роботі, завжди готовий вислухати, допомогти, порадити, запропонувати конкретне рішення питання. За родом своєї діяльності Ви найближче знаходитися до людей, добре володієте ситуацією на довіреній Вам обслуговуваній дільниці. Ці знання і вміння дають Вам попередити і вчасно виявити правопорушення, вжити необхідних оперативних заходів.

  Шановні стражі законності і правопорядку! Покладена на Вас місія – складна і відповідальна, а разом з тим нам приємно відзначити, що дільничний офіцер поліції Коломієць Олександр Віталійович, територія обслуговування якого -   Швайківська сільська рада, виконує свої службові обов’язки сумлінно і  на високому фаховому рівні.

    Вітаємо дільничного офіцера поліції, старшого лейтенанта поліції Олександра Коломійця з професійним святом, а в його особі всіх дільничних інспекторів поліції з професійним святом. Бажаємо усім міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, нехай професіоналізм і справедливість,  вміння невідкладно приймати правильні рішення будуть супутниками у вашій нелегкій справі. Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в правоохоронній роботі.

 

З повагою

Швайківський сільський голова                                                               Тарас Яригін

Фото без опису