Швайківська сільська рада вітає шановних татусів з Днем батька

  • 1191

Фото без опису

Щорічно День батька в Україні відзначається в третю неділю червня. Цьогоріч це свято припадає на неділю, 21 червня.

Шановні татусі! Ви зміцнюєте інститут сім’ї, як основу суспільства, Ваша роль батька, у вихованні дітей, відзначена на державному рівні. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї – найголовніше – щастя мати родину. Щодня Ви прикладаєте максимум зусиль, наполегливо працюєте, аби Ваша сім’я міцніла і всі у ній були щасливі. І сьогодні, ми всією громадою шануємо чоловіка – батька.

Надзвичайно приємно, що в Швайківській об’єднаній територіальній громаді є багато людей і багато сімей, які можна відзначити, як зразкові. Серед них сім’ї Чернятіних і Люх.

Голова сім’ї Чернятіних – Чернятін Сергій Леонідович – хороший господарник, має власне велике господарство, працює на землі, завжди привітний і веселий. Разом з дружиною Анастасією Валеріївною виховують трьох дітей. Найстарша донька  Дарина  закінчила школу «відмінно», переможниця численних конкурсів і олімпіад, середня - Вікторія проявляє неабиякі акторські здібності, унаслідувала характер і вдачу тата, наймолодший син Єгор – першокласник і незамінний татів помічник.

Голова сім’ї – Люх Сергій Васильович також відмінний господарник, разом з коханою дружиною Олесею Олександрівною виховують трьох прекрасних діточок:  синів Артема і Сергія та дочку Діану. 

Батьківство – відповідальна, цікава, творча частина нашого соціального життя. Виконання її робить щасливими всіх – батьків та дітей.

Голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін вітає всіх татусів зі святом: «Приєднуюся до вітань і побажань, які Ви отримуєте на свою адресу! Бажаю нашим татусям бути з нами і своїми родинами якомога довше, аби ми мали можливість спілкуватися з Вами, радувати Вас, піклуватися і любити. Будьте здорові, будьте щасливі у своїх родинах, з гордістю носіть поважне звання «Батько»!

З Днем батька Вас, шановні татусі!»

З повагою

Швайківський сільський голова                                                                      Тарас  ЯРИГІН

Фото без описуФото без описуФото без опису