16 липня – День бухгалтера України!

  • 813

Шановні наші бухгалтери! Вітаємо Вас з Вашим професійним святом!

         У цей чудовий, літній день прийміть найщиріші  вітання з Вашим  професійним святом – Днем  бухгалтера!  Ваша професія надзвичайно важлива і необхідна. Бути бухгалтером непросто - не кожен здатен бути зразком вимогливості і точності.

       Багато хороших слів можна адресувати фахівцям, які постійно зайняті складанням довідок, кошторисів, звітів, проведенням грошових операцій. Особисто переконаний, що у цей день Ви отримаєте найтепліші слова вітань на свою адресу.

Важливість Вашої професії відзначили і на державному рівні. Офіційне свято – День бухгалтера, було затверджене Указом Президента України 2004 року і відтоді щорічно відзначається 16 липня. 

         У цей урочистий день дозвольте ще раз висловити Вам глибоку вдячність за Вашу наполегливу щоденну працю, за трудові надбання, за високий професіоналізм. 

            Щиро бажаємо Вам бути першокласними спеціалістами, відмінно справлятися з поставленими завданнями, і нехай Ваша робота приносить Вам неабияке задоволення! Міцного здоров’я, успіху в особистому житті і гарного свята!

          З професійним святом, наші дорогі бухгалтери!

 

 

З повагою

Швайківський сільський голова

Тарас Яригін