Швайківська об’єднана територіальна громада вітає зі святом підприємців

  • 976

Шановні підприємці!

Від усієї Швайківської громади та від себе особисто дозвольте привітати вас з професійним святом – Днем підприємця і висловити повагу професії і людям, які у ній працюють.

 Вже традиційно, у першу неділю вересня, ми вітаємо тих, хто є невід’ємною рушійною силою економіки країни, платниками податків і наповнювачами місцевих бюджетів. 

Висловлюємо Вам подяку за наполегливу працю, активну громадську позицію і небайдужість до соціальної сфери нашої громади.

Ви винахідливі, мудрі, кмітливі, ви приклад для гідного наслідування, ви здібні і трудолюбиві. Ми пишаємося вами і неймовірно шануємо!

У день вашого професійного свята дозвольте привітати всіх, без виключення, підприємців Швайківської ОТГ, всіх, хто завжди поруч, хто протягує руку допомоги нашим жителям, хто поруч з нами у будь який  час.

Бажаємо нашим підприємцям неймовірних успіхів і процвітання у бізнесі, витримки і оптимізму, ділової енергії і міцних партнерських зв’язків. Будьте завжди здорові, нехай у родинах буде лад і впевненість у завтрашньому дні.

Зі святом вас, шановні підприємці!

 

З повагою

Швайківський сільський голова

Тарас Яригін

.