Швайківська громада вітає з професійним святом працівників служби надзвичайних ситуацій!

  • 735

Фото без опису

Шановні рятівники, працівники служби надзвичайних ситуацій!

 

Від усієї громади щиро вітаємо всіх працівників цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятівника.

День рятівника – свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді. Ця професія одна із найнебезпечніших. Адже це і робота в екстремальних ситуаціях, і ризик для життя, і величезна відповідальність за інших людей. 

В нашій громаді несуть службу наші захисники і охоронці від стихійних бід та непередбачуваних ситуацій, - це старший водій МПО с. Слободище Ігор Подожевський, водії МПО с. Слободище Володимир Шевчук, Анатолій Крижанівський, Сергій Пендюр.

Наші громадяни високо цінують Вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля порятунку життя та охорони здоров’я громадян. Ми горді тим, що поряд з нами є дійсно відважні люди, які в складну хвилину можуть професійно прийти на допомогу.

Спасибі Вам за професіоналізм, мужність, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

У цей день і на довгі роки бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я,  життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.  Щастя та добра Вам і Вашим сім’ям.