Турбота про дітей – найвищий пріоритет в роботі соціальних служб

  • 941

Фото без опису

Сім’ї, які опинилися в кризовій ситуації, а особливо ті, у яких діти повернулися з інтернатних закладів, днями відвідали спеціалісти соціальних служб Швайківської ОТГ.

Оскільки, через пандемію коронавірусу були введені карантинні обмеження і дітей вимушено повернули у родини, вони опинилися в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Для цих сімей було передано гуманітарну допомогу від української діаспори Канади. Це продуктові і гігієнічні набори   та шкільне приладдя.

За сприяння уповноваженого Президента України Миколи Кулеби Житомирська область отримала благодійний вантаж, який вже передано у громади і райони Житомирщини.

Українці у Канаді передали вітання своїм землякам і листівку з побажанням: «Щиро сподіваємось, що ваша сім’я здорова та в безпеці. Цей кошик – наша підтримка для вас та ваших дітей. Нехай цей непростий час стане нагодою відновити та укріпити стосунки зі своїми дітьми. Щоб кожна дитина виховувалася в турботливій сім’ї.  Найкращий спосіб захиститися від корона вірусу – це дотримуватися правил особистої гігієни, слідкувати за самопочуттям та піклуватися про своїх близьких» - йдеться у листі.

Фото без опису

Фото без опису