Вітання голови Швайківської сільської ради Тараса Яригіна з Днем працівника соціальної сфери

  • 899

Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята!

            Встановлення Дня відзначення Вашого професійного свята є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

          Соціальному працівнику щодня доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими.

          Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

          Працюючи в цій нелегкій сфері, Ви забезпечуєте належний соціальний захист громадян, які цього потребують.  На Ваші плечі покладена надзвичайно відповідальна робота - соціальна підтримка населення Швайківської об’єднаної територіальної громади.

          У нашій громаді щодня здійснюють соціальний захист населення чуйні і порядні соціальні працівники – Яковенко Людмила Вікторівна, Трохимчук Людмила Костянтинівна, Василюк Інна Вікторівна, Котляр Галина Володимирівна,  Самсонюк Ніна Іванівна, Андрійчук Галина Антонівна,  Котнюк  Лариса Анатоліївна.

              Шановні працівники соціальної сфери, своєю турботою, а іноді посмішкою та добрим словом, Ви  даруєте людям такі необхідні  - віру та надію у завтрашній день, у  майбутнє. Щиро дякую Вам за сумлінну працю і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці громади мали гідне життя

        У цей святковий день зичу Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

З повагою

Голова Швайківської сільської ради                 Тарас ЯРИГІН