День Святого Миколая у дошкільних закладах освіти Швайківської ОТГ

  • 1276

Фото без опису

Напередодні світлого і величного Дня Святого Миколая у закладах освіти Швайківської ОТГ пройшли святкові заходи.

У ЗДО "Дзвіночок" (с. Мирославка) відбулося чудове дитяче свято, на яке завітали керівництво Швайківської громади - сільський голова Габріел Мкртчян, заступник сільського голови Олена Лещенко, депутат сільської ради Андрій Кудинський,  староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук, яка вручила дітям спортивний інвентар,  а настоятель Свято  - Покровського храму села Мирославка потішив  малечу солодощами.

Фото без описуФото без описуРадо зустрічав гостей, які завітали до малят з щедрими подарунками, і дошкільний заклад "Сонечко" . У них на святі також були присутні керівники громади та староста Слободищанського старостинського округу Роман Кваша.

Депутат сільської ради Микола Довгалюк, який завжди активно співпрацює із Слободищанським ЗЗСО, долучився до вітань і вручив дітям телевізор. Місцевий підприємець Олег Шевчук передав дошкільнятам солодкі подарунки.

Для усіх діток дошкільних закладів голова Швайківської сільської ради Габріел Мкртчян подарував фруктові набори.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щиро дякуємо діткам за подарований гарний настрій, позитивні емоції та тепло, а гостям - за чудові, щедрі та смачні подарунки.

Зі святом усіх!  Здоров’я, злагоди, миру і достатку на довгі роки!