Відвідування сімей у складних життєвих обставинах та опікунських сімей

  • 1994

       Фото без опису

          04.02.2021 року службою у справах дітей Швайківської сільської ради та секретарем Швайківської сільської ради здійснено відвідування сімей у складних життєвих обставинах та опікунської сім’ї у  с. Швайківка.

           Під час візиту було охоплено 2 сім'ї в складних життєвих обставинах. Перевірено умови проживання, забезпечення харчуванням дітей та належного догляду.

         З батьками проведена профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання та здійснення нагляду за навчання дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складено акт обстеження умов проживання.

         Також, з метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку відвідано опікунську родину, в якій виховується дитина, позбавлена батьківського піклування. За результатами перевірки встановлено, що опікун виконує свої опікунські обов’язки в повній мірі, про що складений акт обстеження.

 

       Прохання до всіх небайдужих жителів громади  повідомляти про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків Службу у справах дітей Швайківської сільської ради за тел. 097-505-72-23 або за адресою: м.Бердичів, пл.Соборна,23, каб.41.

Фото без опису