Робоча зустріч голови Швайківської об’єднаної територіальної громади Габріела Мкртчяна та депутата Житомирської обласної ради Наталії Онуфрієнко у Мирославському закладі загальної середньої освіти

  • 1531

Створення безпечних та комфортних умов у навчальних закладах – серед пріоритетних напрямків роботи голови Швайківської об’єднаної територіальної громади Габріела Мкртчяна. Керівник громади рухає важливі справи разом з однодумцями. Зокрема, депутат Житомирської обласної ради Наталія Онуфрієнко ініціювала участь Мирославського закладу загальної середньої освіти у  Державній програмі «Спроможна школа для кращих результатів».

Участь у Програмі та реалізація прописаних у ній цілей  допоможе створити у Мирославському ЗЗСО сучасну їдальню з новим обладнанням для кухні,  меню та оновленим залом для харчування. У перспективі – їдальня відповідатиме сучасним євростандартам. «Ми спроможні це зробити. Впевнена, у нас все вийде. Їдальня у Мирославській школі стане взірцем для інших», - зауважила депутат Житомирської обласної ради Наталія Онуфрієнко.

Харчування школярів має бути повноцінним та збалансованим, а їдальня – місцем відпочинку та домашнього затишку. Тож голова громади Габріел Мкртчян щиро сподівається на успішну участь Мирославського закладу загальної середньої освіти у Програмі «Спроможна школа для кращих результатів». «Сподіваюсь, що проект буде реалізовано і в школі буде сучасна,європейська їдальня».

Позитивним змінам у школі завжди радий педагогічний колектив на чолі з директором Галиною Нагуш та  староста Мирославського старостинського округу  Ірина Мельничук.