Події дня у Швайківській ОТГ: засідання бюджетної комісії та виконкому

  • 1043

Злагоджено та продуктивно проходять робочі будні у Швайківській сільській раді. Зокрема, четвер 25 лютого, ознаменувався проведенням бюджетної комісії та засіданням виконкому. На порядку денному – розгляд важливих для життя громади питань.

Так, одноголосно члени виконкому проголосували за схвалення та винесення на затвердження сесії сільської ради звіту про виконання бюджету Швайківської сільської ради за 2020 рік та схвалення і винесення на затвердження сесії сільської ради звіту про  виконання бюджету Малосілківської сільської ради за 2020 рік.  Наступним розглянутим питання стало схвалення та винесення на затвердження сесії змін до бюджету Швайківської сільської територіальної громади на 2021 рік. Підтримали члени виконкому винесення на розгляд сесії питання про співфінансування проєкту, який може реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Мова йде про реконструкцію закладу дошкільної освіти села Слободище.

Жительці села Малосілка Олені Шарупі, яка  народила та виховала сімох дітей, планують присвоїти звання «Мати-героїня». Відповідне клопотання готове і його підтримали члени виконкому. Проголосувати присутні й за взяття на квартирний облік двох учасників АТО (ООС), жителів Швайківської громади. Підтримали також проєкт рішення про організацію мобілізаційної підготовки, забезпечення проведення мобілізації та підвищення мобілізаційної готовності. Останнім питанням, розглянутим на засіданні, стало затвердження актів обстеження зелених насаджень.