У Мирославському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня імені О.І.Онишка відбувся День цивільного захисту

  • 1054

Фото без опису

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 27 квітня 2021 року в Мирославському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня імені О.І.Онишка відбувся  День цивільного захисту.

Учні, педагоги та працівники закладу освіти удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці учасники освітнього процесу зібрались на подвір’ї школи на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники 1-4 класів – офлайн, 5-11 класів – онлайн провели із здобувачам освіти наступні заходи:

1 клас – виховна година з теми: «Дія населення під час надзвичайних ситуацій» з демонстрацією мультфільму «Про систему цивільного захисту»;

Фото без опису

Фото без опису

2 клас – усний журнал на тему: «Школяреві про цивільну оборону України»;

Фото без опису

Фото без опису

3 клас – подорож  з Пізнайком на тему: «Цивільна оборона. Дії населення під час  надзвичайних ситуацій»;

Фото без опису

4 клас – година спілкування на тему: «Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій» з переглядом презентації «Надзвичайні ситуації»;


Фото без опису

5 клас – виховна година на тему: «Обережно, підозрілий предмет!»;

Фото без опису

6 клас – виховна година «Безпека на воді»;

Фото без опису

7 клас – виховна година на тему: «Це повинен знати кожен!» з переглядом фільму «Правила поведінки під час пожежі»;

Фото без опису

8 клас – виховна година з теми: «Природні катаклізми» з переглядом мультфільму «Як себе поводити під час надзвичайних ситуацій»;

Фото без опису

9 клас – бесіда на тему: «Радіаційна небезпека» з переглядом навчального фільму «Щодо дій в умовах грози та виникнення надзвичайних ситуацій»;

10-11 класи – година спілкування «Дії у разі загрози терористичного акту».

Фото без опису

Фото без опису

Протягом дня учні мали змогу переглянути виставку літератури у шкільній бібліотеці, виконати малюнок на асфальті «Моя безпека», взяти участь у спортивній естафеті.

Фото без опису

Фото без опису

Завершальним етапом була евакуація зі школи, де учні, вчителі та працівники продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.