Житель села Мирославка Микола Демидович Коновальчук зустрів славне 90-річчя

  • 768

Фото без опису

5 травня свій поважний ювілей 90-річний ювілей відсвяткував житель  села Мирославка Микола Демидович Коновальчук. Привітати іменинника та дізнатися про його секрет довголіття завітали директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Швайківської сільської ради Олена Вишнівська та староста села Ірина Мельничук.

Життєвий шлях Миколи Демидовича був непростим та тернистим, як і у всіх представників його покоління. Друга світова війна, важкі роки післявоєнної відбудови. Важко працював водієм у колгоспі.  Але не дивлячись на всі життєві труднощі та негаразди, чоловік зберіг у своїй душі доброту, любов, якими з радістю ділиться з рідними та односельчанами. І пишатися ювіляру є чим, адже має найбільше досягнення – сина, двох онуків та двох правнуків.

Шановний Миколо Демидовичу, Швайківська територіальна громада щиро вітає Вас з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, радості, миру й добробуту, родинного затишку, добра й тепла. Не втрачайте оптимізму!  Зичимо зустріти 100-річний ювілей таким же привітним та усміхненим!

Фото без опису