Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Захист прав дітей – один із найважливіших пріоритетів нашої громади»

  • 917

Зробити все, щоб дитина зростала в родині, атмосфері добра та любові – серед головних завдань Швайківської сільської ради та служби у справах дітей зокрема. Наприкінці минулого тижня в малому залі Бердичівської РДА відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Питання, що вдалось розглянути, - важливі та нагальні.

На засіданні йшла мова про доцільність надання дозволу неповнолітній дитині прийняти в дар житловий будинок та земельну ділянку у селі Мирославка. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Окремо члени комісії обговорили питання неналежного виконання батьківських обов’язків та вживання спиртних напоїв  жителькою села Мирославка. На комісію згадана громадянка з’явилась. Тож голова Швайківської територіальної громади провів з нею серйозну розмову. Жінка дала обіцянку виправитись.

«Захист прав дітей – один із найважливіших пріоритетів нашої громади. Кожна дитина повинна відчувати себе захищеною. Зростати в атмосфері любові, добра, турботи. Ми докладемо для цього максимум зусиль», - зауважив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.