Тривають роботи з благоустрою населених пунктів Швайківської територіальної громади

  • 995

Фото без опису

Благоустрій та санітарна очистка територій населених пунктів громади – справа актуальна та потрібна. І вимірюється вона не одним днем. Якісного та відчутного результату можна досягти, проводячи роботи з благоустрою постійно та систематично. Саме такого принципу дотримується голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян та його команда.

Розчистивши  узбіччя дороги у напрямку села Райки від захаращень та чагарників, робітники разом з інспектором з благоустрою Андрієм Федорчуком приступили до санітарної очистки території, прилеглої до клубу у селі Демчин. Кілька годин роботи – і результат приємно радує око. Стільки світла й сонця тамтешній заклад культури вже давно не бачив. І це лише початок.

Є приємна новина для маленьких мешканців села. Незабаром у Демчині буде встановлено дитячий майданчик. Нині голова Швайківської ОТГ Габріел Мкртчян розглядає різні варіанти з приводу місця його розташування. Малюки та їх батьки можуть бути впевнені, що очільник громади зробить все для того, щоб дитячий майданчик став улюбленим місцем відпочинку для маленьких мешканців села. Місцем, де можна весело проводити час та розвиватись.  

Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян вкотре звертається до всіх жителів громади з проханням підтримувати чистоту та порядок, не засмічувати територію побутовими відходами.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису