Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян на зустрічі з жителями села Малосілка: «Лише спільно з вами, вашою активністю та розумінням ми зможемо досягти бажаних результатів»

  • 1298

Фото без опису

Обговорення з приводу вивезення твердих побутових відходів та вирішення  інших поточних питань зібрали активних та свідомих мешканців села Малосілка 25 травня. Зустріч відбулась у сільському клубі.

До відвертого діалогу з конкретними зауваженнями та пропозиціями закликав жителів села голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян. На зустріч в Малосілку завітали його заступник Едуард Томашевський, начальник відділу з питань соціального захисту населення Тетяна Носадчук, начальник відділу з питань економіки, екології та залучення інвестицій Ігор Хитрич, головний спеціаліст загального відділу Наталія Вовченко.  

«Наша мета – зробити кожне село чистим та квітучим. Лише спільно з вами, вашою активністю та розумінням ми зможемо досягти бажаних результатів», - зауважив голова громади.

Габріел Мкртчян поінформував жителів Малосілки, що у планах ближчої перспективи здійснювати вивезення сміття у громаді на санкціоноване сміттєзвалище. Послуга буде платною, з розрахунку на одну особу. На ближчій сесії стане відомо, скільки жителям громади доведеться платити за вивезення сміття. Інформацію про нововведення мешканці Малосілки сприйняли позитивно та з розумінням.

З жителями громади в обов’язковому порядку будуть підписані договори на вивезення твердих побутових відходів. «Є чітко визначені шляхи відповідальності тих, хто ухилятиметься від сплати за вивезення сміття», - наголосив Едуард Томашевський.

У перспективі в кожному селі стоятимуть сміттєві баки для пластику та скла. Габріел Мкртчян розраховує на розуміння, свідомість та підтримку жителів громади щодо майбутніх змін.

По завершенню зустрічі начальник відділу з питань соціального захисту населення Тетяна Носадчук розповіла про актуальні зміни в умовах нарахування житлових субсидій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису