Розчищення узбіч дороги між Слободищем та Швайківкою: екологічна свідомість проти безвідповідальності

  • 1164

Фото без опису

У Швайківській територіальній громаді тривають роботи з благоустрою. Географія прибирань розширюється та доповнюється. А результат – приємно тішить око.

Зокрема, 25 травня відбулось прибирання узбіч автошляху між Слободищем та Швайківкою. І як прикро це не визнавати, лісосмуги при  дорозі вкотре були щедрими на сміття. Побутові відходи  знову ж таки залишили свої. І вкотре постає безліч питань щодо відповідальності, свідомості та мудрості жителів громади. Тема залишається відкритою.

«Чистота в громаді – наша спільна відповідальність. Роботи продовжуватимуться й надалі», - зауважив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

До високої екологічної свідомості нам потрібно ще дорости. Втім, сподіваємось, що для тих, в кого її немає, значною мотивацією до підтримки чистоти стануть штрафні санкції. Нагадаємо, що у Швайківській територіальній громаді працює інспектор з благоустрою Андрій Федорчук. За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів громадянам доведеться сплатити штраф – від 340 до 1360 грн. 

Фото без опису

Фото без опису