Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян привітав обдаровану молодь Бердичівщини

  • 961

Фото без опису

Обдаровану молодь усіх десяти громад Бердичівського району радо зустрічав табір «Березовий гай». 29 травня до мальовничого куточку Бердичівського краю завітали талановиті діти, що прославляють рідний край своїми знаннями, талантами, вміннями. Їх радо зустрічали та вітали голова Бердичівської райдержадміністрації Людмила Димидюк, голова районної ради Олександр Балянов, народний депутат України Богдан Кицак. З солодкими дарунками та теплими словами вітань завітав на захід голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

150 обдарованих дітей із 10-ти громад новоствореного Бердичівського району нагородили за найвищі результати в учнівських олімпіадах, інтелектуальних і творчих конкурсах, спортивних турнірах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

«Ви – наше майбутнє та наша гордість. В результаті кропіткої праці ви отримали певні здобутки, досягли перемог у науці, спорті, культурі, творчості. Вірю, що ви не зупинитесь на досягнутому. Будете й надалі вдосконалювати себе, а ми радітимемо вашим перемогам», - зауважив Габріел Мкртчян.

Почесні гості свята взяти участь у церемонії нагородження обдарованих дітей грамотами, дипломами та подарунками. Кожен бажав юним обдаруванням та їх наставниками миру, досягнення нових висот та ще більших перемог. На запрошених чекала святкова програма «Сузір'я талантів». Виступали найкращі художні колективи міста й району. Охочі взяли участь у проведенні майстер-класів та змагань зі східних єдиноборств. Дітей пригощали морозивом, смаколиками та справжнім кулішем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису