Зустріч з громадою села Слободище: почути кожного

  • 957

Фото без опису

Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян зустрівся з жителями села Слободище. Зустріч пройшла у конструктивній формі. Активну участь в обговоренні  взяли заступник сільського голови Едуард Томашевський, начальник відділу з питань економіки, екології та залучення інвестицій Ігор Хитрич, староста Слободищенського старостинського округу Роман Кваша.

Перш ніж запроваджувати важливі зміни, варто розуміти, як сприймуть їх ті, кого вони безпосередньо стосуватимуться. Тож на зустрічі з громадою села мова знову йшла про сміття. Вірніше, його централізоване вивезення на санкціоноване сміттєзвалище.

«Давайте будемо спільно наводити лад у нашій громаді. Без вашої участі, розуміння та підтримки у нас нічого не вийде», - зауважив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Збереження навколишнього середовища – найкраща інвестиція у майбутнє. Є кроки, що під силу виконати кожному жителю громади. Зокрема, не викидати сміття у полях та лісосмугах, а при створенні належних умов долучитись до організованого його вивозу та навчитися сортувати тверді побутові відходи.  

Запровадження подібних ініціатив жителі Слободищ сприйняли позитивно. Люди розуміють, що такі зміни потрібні та чекають практичної реалізації намічених ініціатив. Схвально сприйняли й новину про встановлення сміттєсортувальних баків для скла та пластику.

Користуючись нагодою, громада села озвучила й інші актуальні питання і проблеми. Жодну з них керівництво громади не залишить без розгляду.

По завершенню зустрічі голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян вкотре наголосив, що досягти потрібних  результатів можна завдяки співпраці та взаєморозумінню.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису