Святкування Івана Купала у Мирославці

  • 1361

Фото без опису

Весело та яскраво святкували у Мирославці 7 липня Івана Купала – колоритне, магічне та романтичне свято.

Розпочалось святкування з привітання голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна та старости села Ірини Мельничук.

«Бажаю кожному з вас знайти свою квітку папороті щастя та любові. Нехай збуваються усі ваші мрії, а рідні та близькі будуть живими та здоровими», - привітав голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

«Нехай чарівне свято принесе доброї магії у ваше життя. Радійте та насолоджуйтесь кожною його миттю», - побажала староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук.

Незабутню атмосферу святу додали хороводи та розваги біля купальського багаття. Не обійшлось і без традиційного пускання віночків, який провели юні красуні, загадавши найпотаємніші мрії. Доповнили свято смачні частування – соковитою курочкою та бараниною,  запашною юшкою  пригощали  усіх охочих. Такі частування стали можливими завдяки спонсорам – Івану Білінському та Вальтеру Чедію. Що не кажіть, а в Мирославці вміють готувати й пригощати. Не забули й про вітання для іменинників. Староста села Ірина Мельничук із задоволенням виконала цю місію та привітала з днем народження ведучу свята  Тетяну Дзівалтівська працівницю Мирославського ЗДО Олену Тонкевич.

 Звичайно, свято не обійшлось без запальної купальської дискотеки, яка тривала до ранку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису