Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: розвиток інфраструктури – інвестиція в майбутнє

  • 1095

Фото без опису

Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Мирославка-Малосілка через Демчин завершено. Офіційне відкриття відремонтованого автошляху відбулось 8 липня. Ремонтні роботи стали  можливими у рамках реалізації проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

Перевірити якість виконання робіт та порадіти за жителів Швайківської громади, які отримали сучасне дорожнє покриття, завітали народний депутат України Богдан Кицак, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, голова Бердичівської райдержадміністрації Людмила Димидюк та  районної ради Олександр Балянов. Поважних гостей зустрічав голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

«Будівництво доріг – рушій соціально-економічного розвитку. Ми щасливі, що у нашій громаді з'явилася сучасна дорога. Хотілося б, щоб у кожному селі було аналогічне дорожнє покриття», - зауважив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Відремонтоване дорожнє покриття дозволить забезпечити підвищення рівня доступності для населення соціальних, медичних, культурних та освітніх послуг. Поліпшить мобільність мешканців та інвестиційну привабливість регіону.

"Дороги в населеному пункті - чітке відображення розвитку громади. Шлях на роботу, до школи та в лікарню, на ринок чи в гості є важливим мірилом спільної роботи гілок влади та жителів. Зручність та комфорт, а головне безпека - ось чим керуються водії та пішоходи, коли долають заплановані маршрути", - наголосив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

З Малосілки поважна делегація вирушила у Слободище. У селі кипить робота з будівництва дитячого садочку «Сонечко», який восени гостинно відкриє двері для малюків громади. Ходом виконання робіт голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко залишився задоволений. Як і оглядом будівництва парку, що триває у селі Райки.

 Розвиток інфраструктури, втілення важливих соціально значущих проєктів – важливе завдання влади усіх рівнів. Це чудова інвестиція в майбутнє, яку оцінять наші нащадки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото: https://oda.zht.gov.ua/