Нарада із керівниками закладів освіти: підготовка до нового навчального року, вирішення поточних питань та майбутні перспективи

  • 1286

Фото без опису

Якісна підготовка до нового навчального року – спільне завдання керівництва громади, відділу освіти, керівників навчальних закладів. Саме готовності закладів освіти до 2021-2022 навчального року, вирішенню поточних питань була присвячена нарада за участі голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна, його заступників Олени Лещенко та Едуарда Томашевського, начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Лисюка, директорів закладів загальної середньої освіти громади.

«Наше спільне завдання – зробити навчальний процес якісним та комфортним для дітей. Зміцнення матеріально-технічної бази, осучаснення шкіл, вирішення поточних проблем – те, над тим ми щодня працюємо», - зауважив голова громади Габріел Мкртчян.

Важливе питання, розглянуте на нараді,  – вакцинація педагогічних працівників. Міністерство освіти та науки розраховує, що до 1 вересня більшість працівників закладів освіти зроблять щеплення проти COVID-19. Це сприятиме  формування колективного імунітету.

«МОЗ  інформує, що працювати в «помаранчевій» та «червоній» зоні без переходу на дистанційну форму роботи зможуть лише ті заклади, у яких не менше 80% працівників вакциновані», - наголосив Олександр Лисюк. Тож питання більш ніж серйозне.

У закладах освіти громади проходить  активна підготовка до нового навчального року. Тривають ремонтні роботи, зміцнюється матеріально-технічна база, про що згодом більш детально читайте у наступних публікаціях. І вже незабаром школи та садочки відчинять двері для улюблених здобувачів освіти та дошкільнят.

Важливим питанням, розглянутим на нараді, стало узгодження маршруту руху шкільних автобусів.  

По кожному з питань, розглянутих на нараді, вдалось прийти до зважених рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису