Чергова сесія Швайківської сільської ради: головний акцент – земельні питання

  • 1296

Фото без опису

Розгляду земельних питань у переважній більшості була присвячена чергова сесія Швайківської сільської ради, що відбулась 17 серпня.

Про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження проектів із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, внесення змін до попередніх рішень – двадцять питань порядку денного стосувались розгляду земельних питань. Питання були детально розглянуті та опрацьовані на депутатських комісіях. За кожним з них – вирішення важливих аспектів життя громадян.

«В умовах земельної реформи усі питання, що пов’язані із землею, виділенням земельних ділянок повинні детально опрацьовуватись. Для нас важливо захищати законні права та інтереси усіх жителів нашої громади», - наголосив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.  

Не землею єдиною, а й розглядом інших проектів рішень відзначилась 12 сесія 8 скликання. Зокрема, депутати затвердили розпорядження сільського голови, прийняті з основної діяльності, затвердили Положення про старосту, внесли зміни до бюджету Швайківської територіальної громади на 2021 рік,  затвердили прогноз бюджету на 2022-2024 роки, а також розглянули інші важливі для життя громади питання.

Усі питання порядку денного були розглянуті чітко та злагоджено. Детально ознайомитись з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису