Як у Малосілці День Незалежності святкували

  • 1080

Фото без опису

Незалежна, вільна, суверенна, єдина від заходу до сходу – наша Україна. 30-ту річницю Незалежності відсвяткувала Україна. З нагоди цієї величної дати урочистості відбулись у селі Малосілка.

Привітати мешканців  села з найважливішими державними святами завітали голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. До  Малосілки завітали гості із сусідніх сіл. Староста Малосілківського стростинського округу Наталія Каченюк радо зустрічала запрошених і тих, хто завітав  на свято.

Незабутні миті відпочинку подарували присутнім виступи місцевих талантів та працівників будинків культури Швайківської територіальної громади.

Радіє таким зустрічам та святкуванню голова громади Габріел Мкртчян.  «Я щиро радію за кожне наше село, його успіхи та досягнення. Прагну, аби в кожному куточку нашої громади людям жилось комфортно та безпечно. У нашої громади, так як і в держави, все тільки попереду», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису