Працівники культури Швайківської територіальної громади – учасники семінару «Заклади клубного типу як осередки надання якісних культурних послуг»

  • 1354

Фото без опису

Основою і підґрунтям, що забезпечує багатство та глибину національного досвіду є культура. Для кожної громади розвиток культури важливий. І він має стати дійсно рухом вперед, а не «виживанням» закладів в скрутних економічних умовах.

«Заклади клубного типу як осередки надання якісних культурних послуг» - спільний семінар, що став ковтком свіжого для повітря для працівників культури Швайківської та Гришковецької територіальних громад.  Спікером виступила провідний спеціаліст департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Алла Бондарчук.

Слухаючи та аналізуючи, дискутуючи й обговорюючи -  спільно зі спікером працівники культури обговорили виклики та перспективи, можливості та шляхи розвитку галузі. Акцентували увагу на нових форматах надання послуг.

«Розвиток культури так само важливий, як і сильна економіка чи соціальна справедливість. Ми маємо чітко розуміти, що культура – не лише концерти в клубах. Це щоденна діяльність, цікаві та розумні працівники, які об’єднують довкола себе людей», - наголосила заступник сільського голови Олена Лещенко.

Культури Швайківської територіальної громади прагне бути цікавою та різноманітною. Громада продовжує шукати можливості для розвитку культурної галузі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису