Форум освітян Швайківської територіальної громади: підсумки, орієнтири та перспективи

  • 970

Фото без опису

Гарним заходом, зігрітим теплом та любов'ю до професії, наповненим інноваціями та чудовими традиціями став форум освітян, що зібрав разом педагогічну спільноту Швайківської територіальної громади. Захід відбувся на базі Швайківського закладу загальної середньої освіти. Колег гостинно зустрічала директор школи  Ірина Білан.

Кожна освітянська родина Швайківської територіальної громади – особлива та має свою родзинку. Об’єднують педагогів постійний пошук і праця, креативність та професіоналізм, відданість професії та любов до дітей. Зважаючи на виклики, що кидає нам час, освітянам ніколи стояти на місці. Виконуючи свою головну місію – навчати, вони самі постійно навчаються, пізнають, відкривають, досягають.

«Ваша праця важлива. Ви виховуєте і навчаєте дітей – наше майбутнє. Бажаю, щоб ви завжди пишалися своїми учнями, їх успіхами та досягненнями», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Час швидкоплинний. Він змушує віднаходити нові підходи та методи викладання, аби зробити освітнє середовище цікавим для дітей.

«Минулий навчальний рік був непростим. Ми зуміли багато винести, зрозуміти, пізнати. Новий навчальний рік – нові виклики. Ми з усім впораємось, адже робимо важливу справу – навчаємо дітей», - зауважив начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк.

Галузь освіти у Швайківській територіальній громаді перебуває на шляху сталого розвитку. Зміцнюється матеріально-технічна база навчальних закладів, проводяться капітальні ремонти. Вдалось багато чого зробити. Планів на майбутнє ще більше. «При такій тенденції, яка існує зараз, підтримці голови Габріела Карленовича, депутатського корпусу, освіта у громаді буде розвиватись», - переконаний Олександр Лисюк.

Привітала учасників форуму директор Швайківського закладу загальної середньої освіти Ірина Білан, яка побажала колегам позитивних емоцій та вражень.

У ході урочистої частини форуму голова громади Габріел Мкртчян та начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк відзначили освітян почесними грамотами сільської ради. Усі присутні жінки-педагоги тримали квіти від голови громади. Урочиста частина форуму плавно перейшла у практичну діяльність. Педагоги продовжили роботу секційно, обмінюючись досвідом та окреслюючи напрямки навчально-виховного процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису