У Швайківській громаді відзначили День знань

  • 1855

Святковий першовересень у Швайківській територіальній громаді покликав за шкільні парти 403 дитини. 47 з них – стали першокласниками. Учнів зустріли чудові вчителі-наставники. Попереду у кожного здобувача освіти – безліч відкриттів та захоплююча подорож Країною Знань.

Святкове та хвилююче свято у житті школярів, батьків, вчителів – День знань – урочисто пройшло у кожному закладі загальної середньої освіти Швайківської громади. З початком нового навчального року здобувачів освіти, педагогів привітали голова громади Габріел Мкртчян, його заступник Едуард Томашевський, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк, старости сіл.

Кожен бажав дітям міцного здоров'я, успіхів у навчанні та усіляких гараздів.

«У нашій громаді найкращі діти, батьки, вчителі. Бажаю, щоб навчальний рік був для всіх успішним, мирним та щасливим», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Не обійшлось свято без подарунків. Зокрема, за сприяння депутатки Житомирської обласної ради Наталії Онуфрієнко кожен заклад загальної середньої освіти Швайківської громади отримав плазмовий телевізор, необхідний для навчання за програмою Нової української школи.

Отож, зі стартом! Успішного навчального року, нових знань, вірних друзів та гарних оцінок!