Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Дякуємо за незабутні миті та чудово організований захід для нашої малечі»

  • 1356

Фото без опису

Бачити дітей щасливими та усміхненими – найбільша радість для дорослих. Подарувати гарний настрій для малечі – справа почесна та вельми вдячна. Адже діти щирі у своїх почуттях та висловлені емоцій.

Гарне свято для дітей пільгових категорій вдалось влаштувати Бердичівській районній державній адміністрації 3 вересня. Долучилась до заходу й малеча Швайківської територіальної громади. А загалом, на свято прибуло понад 200 маленьких гостей з усіх територіальних громад Бердичівського району.

«Подаруй дитині свято» - назва благодійного заходу більш ніж промовиста та змістовна. Частування смачним морозивом, розваги на атракціонах Парку культури та відпочинку, забави з улюбленими супергероями, солодкі подарунки в дорогу. Не кожного дня дітям пільгових категорій випадає нагода провести такий насичений день. Організаторам та спонсорам сповна вдалось подарувати дітям незабутні миті спілкування, веселощів, розваг та чудово проведеного часу.

Від імені Швайківської сільської ради, батьків висловлюю слова щирої вдячності колективу Бердичівської райдержадмістрації, на чолі з головою Людмилою Димидюк, її заступниці Катерині Вислоцькій, яка зустріла та провела час з маленькими гостями, службі у справах дітей Бердичівської РДА.

Бажаю усім нам більше спільних гарних заходів, які об’єднують, підтримують та  надихають.

 З вдячністю – голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису