Проведено черговий профілактичний огляд родин, що опинилися у складних життєвих обставинах

  • 879

Фото без опису

Робота з родинами, що опинились у складних життєвих обставинах, є одним з головних завдань діяльності сільської ради. 14 вересня за дорученням голови Швайківської територіальної громади  Габріела Мкртчяна завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько, директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вікторія Присяжнюк, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук  здійснили обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих.

Чотири родини з Демчина та одна родина з Мирославки були цього разу оглянуті працівниками сільської ради. З батьками проведено профілактичну роботу. Їм  надано консультативну допомогу щодо належного виховання дітей, створення відповідних санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей.

Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов’язків по вихованню дітей. За підсумками відвідування складено відповідні акти обстеження умов проживання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису