Чергова сесія Швайківської сільської ради: чітко, одноголосно та зважено

  • 1160

Фото без опису

51 питання та «Різне» були розглянуті депутатами Швайківської сільської ради восьмого скликання на черговій сесії, що відбулась 20 вересня. Кожне – по-своєму важливе та значуще, адже стосується тієї чи іншої сфери діяльності громади та життя її мешканців.

«Усі питання, винесені на сесію, були опрацьовані депутатськими комісіями. Заздалегідь, детально ознайомитись з порядком денним можна було на сайті Швайківської сільської ради», - наголосив голова громади Габріел Мкртчян.

Одноголосно депутати внесли зміни до бюджету Швайківської територіальної громади на 2021 рік та до фінансового плану КНП «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги». Затвердили розпорядження сільського голови, прийняті з основної діяльності та програму фінансової підтримки літературного конкурсу імені Олександра Кухарчука. Затвердили і Положення про літературний конкурс. Створили інклюзивну групу у закладі дошкільної освіти «Віночок» та продовжили трудовий договір з директором Мирославського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. О.І.Онишка Галиною Нагуш. Дали «зелене світло» ремонту вуличного освітлення та доріг в громаді, затвердивши необхідну кошторисну проектну документацію та рішення виконавчого комітету.  

Особливе місце – за земельними питаннями, яким була присвячена значна частина питань порядку денного.

«В усіх питаннях, що стосуються землі потрібно бути максимально уважними та обережними. Вкотре, звертаємось до жителів громади, приводи у відповідність документацію, оформляти право власності на земельні ділянки», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису