Засідання комісії з питань захисту прав дитини: на порядку денному – 9 питань

  • 939

Фото без опису

27 вересня 2021 року під головуванням Олени ЛЕЩЕНКО, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника голови комісії, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Швайківської сільської ради.

Дана комісія працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації їх прав та інтересів.

На розгляд членів комісії було винесено 9 питань, які попередньо детально опрацювали працівники служби у справах дітей та КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Розглядалися питання про: забезпечення прав і найкращих інтересів дітей, які зараховані на цілодобове перебування до спеціальних шкіл.  Питання виховання дітей в сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах. Утримання та виховання дитини, яка знаходиться під опікою. Затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, затвердженого Наказом Мінсоцполітики України 26.03.2021 року №151.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису

 Аліна РОГУЛЬКО,

завідувач служби у справах дітей

Швайківської сільської ради