Освітяни Швайківської територіальної громади приймали вітання з професійним святом

  • 1573

Фото без опису

Мудрі та добрі, усміхнені та позитивні, креативні та натхнені педагоги Швайківської територіальної громади приймали вітання з професійним святом.

1 жовтня голова громади Габріел Мкртчян, заступник сільського голови Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк завітали до кожного закладу загальної середньої та дошкільної освіти Швайківської ТГ, аби привітати педагогів з Днем працівників освіти  та висловити слова щирої вдячності за щоденну наполегливу працю.

«Дякуємо вам за самовідданість та вірність покликанню. Ви – компетентні, творчі, самобутні фахівці. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя та родинного тепла. Людської шани та вдячності», - побажав голова громади Габріел Мкртчян. «Сонячного вам настрою, творчої наснаги та нових педагогічних звершень», - додала заступниця сільського голови Олена Лещенко.

«Бути вчителем – велике мистецтво та щодення наполеглива праця. Цю професію обирають серцем. Дякую колегам за талант та покликання сіяти мудрість і знання», - побажав начальник відділу освіти Олександр Лисюк.

Для керівництва Швайківської територіальної громади розвиток освіти – пріоритетний напрямок діяльності. Тож влада завжди підтримувала та буде підтримувати галузь у вирішенні поточних питань та на шляху до вдосконалення.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису