Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян взяв участь у Форумі громад Житомирщини

  • 1008

Фото без опису

Голова Швайківської територіальної громади долучився до створення Алеї громад. Під час візиту на Овруччину, спільно з головами та представниками територіальних громад Житомирщини, Габріел Мкртчян взяв участь у висаджені дерев. Відтепер одне із 66 дерев на Алеї громад представлятиме Швайківську ТГ. Цим кроком започаткована акція «Єдність громад Житомирщини», що відбулась в рамках глобального проєкту «Озеленення Планети».

«Поповнювати запаси зелених насаджень – наш прямий обов’язок. Як би банально це не звучало, дерева – легені нашої планети. Тож бути байдужими до проблем озеленення ми не маємо права», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Варто наголосити, що на Овруччині проходив Форум громад Житомирщини, у роботі якого взяв участь Габріел Мкртчян. Головна мета зустрічі – обговорення можливостей, які відкриває перед громадами  ефективна співпраця та поєднання ресурсів Держави і місцевої влади задля розв’язання нагальних питань, що турбують громадян.

Під час зустрічі голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко нагадав про програму Президента України «Велике Будівництво», завдяки якій вдається реалізовувати численні інфраструктурні проєкти. На перспективу усі голови територіальних громад мають розуміти, що кошти виділятимуться лише під якісно підготовані  та актуальні проєкти і при наявності відповідного співфінансування з боку громад.

«Участь у Форумі видалась цікавою та насиченою. Лише в єдності, спільному баченні ситуацій, підтримці обласного керівництва  ми зможемо втілювати в життя важливі проєкти та приймати зважені рішенні, необхідні для громади», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису