Міжнародний день людей з інвалідністю: підтримуймо тих, хто цього потребує

  • 874

Фото без опису

Проявляти турботу та милосердя до найбільш незахищених верств населення – обов’язок суспільства, показник його розвитку та гуманності.  3 грудня у всьому світі відзначають День людей з інвалідністю. У цей день всі держави та міжнародні організації співпрацюють у проведенні заходів, що сприяють інформуванню громадськості та інтеграції людей з інвалідністю у суспільство.

Підтримка людей з інвалідністю, забезпечення їхніх прав, принципів рівності та гуманності – серед пріоритетів діяльності голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна.

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, старости сіл, працівники відділу соціального захисту, служби у справах  та КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» вручили жителям громади продуктові набори.

Фото без опису

На території Швайківської ТГ проживає 17 дітей з інвалідністю, які потребують особливої уваги. Тож за ініціативи сільського голови особливим діткам були придбані солодкі подарунки.

Продуктові набори  отримали особи з інвалідністю, підопічні КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Придбані вони були за кошти сільського бюджету.

Продовольчі пайки вручили  також інвалідам першої групи, що мешкають на території громади. Благодійну допомогу надали ТОВ «РЕВЕГА» та «Бердичівський хлібозавод».

Увага та милосердя, толерантність та людяність допоможуть зробити життя людей з обмеженими можливостями кращим. Швайківська територіальна громада робить все для того, аби люди з обмеженими фізичними можливостями мали шанс на соціальну адаптацію, відчули себе повноцінними громадянами, з позитивними емоціями зустрічали кожен день та з надією дивились у майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису