Чергова сесія Швайківської сільської ради: депутати розглянули 42 питання

  • 505

Фото без опису

Пленарне засіданні сімнадцятої  сесії Швайківської сільської ради відбулось 24 грудня. На порядку денному – 42 питання, які завчасно були оприлюдненні на сайті сільської ради та пройшли детальне опрацювання в депутатських комісіях.

Розпочалась сесія з приємних моментів. Як ми вже повідомляли в попередніх публікаціях, за поданням народного депутата України Богдана Кицака голову Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна нагороджено Грамотою Верховної Ради України, а вчителя Мирославського ліцею Олену Уманець – Подякою Міністерства освіти і науки України.

Подяки Швайківського сільського голови отримали секретар сільської ради Ольга Гусар, старости Ірина Мельничук, Наталія Войнівська, Наталія Каченюк та Роман Кваша, що нещодавно склав свої повноваження.

На початку роботи депутати розглянули питання, що стосуються внесення змін до бюджету Швайківської сільської територіальної громади на 2021 рік. Затвердили розпорядження сільського голови, прийняті з основної діяльності та  Програми економічного і соціального розвитку Швайківської сільської ради на 2022-2024 рік. Підтримали депутати розроблення комплексного плану просторового розвитку території. Затвердили ряд рішень, що стосуються вирішення поточних питань галузей освіти та медицини.

Приємним моментом став подарунком від голови територіальної громади Габріела Мкртчяна у вигляді привітань колядників.

Після нетривалої перерви сесія продовжилась. Детально та скрупульозно депутати розглянули земельні питання. Їх на порядку денному було  дев’ятнадцять.

Загалом, сесія виявилась продуктивною, насиченою та злагодженою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису