Чарівне і казкове новорічне свято зібрало дружну шкільну родину Райківської гімназії

  • 765

Фото без опису

Свято добра, зимової чарівності та новорічної казковості відбулось 30 грудня у клубі села Райки. Учнів Райківської гімназії зібрало новорічне дійство, яке із задоволенням відвідав голова громади Габріел Мкртчян та староста села Наталія Войнівська.

Новий рік – час, коли ми загадуємо бажання і щиро віримо у їх здійсненність. Це час мрій та подарунків, милування красунею-ялинкою та смакування мандаринками. А для учнів Райківської гімназії – це веселі конкурси, пісні, сучасні танці, хороводи та жарти.

«Щиро вітаю вас з Новим роком! Нехай 2022-ий подарує щастя та добробут, удачу та везіння. Бажаю усім міцного здоров'я та гарного настрою», - побажав Габріел Мкртчян. На свято голова громади завітав з подарунками – солодощами та фруктами. Присутні на святі діти отримали подарунки від підприємця та депутата сільської ради Артема Мкртчяна, який завжди підтримує старостинський округ у добрих справах та намірах.

Загалом, свято було сповнене світлих миттєвостей, таємниць та веселощів. Кожна дитина отримала масу позитивних вражень та порцію гарного настрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису