Добрі справи об'єднують: учні Райківської гімназії передали продукти харчування для бездомних

  • 822

Фото без опису

Маленькими чарівниками для бездомних, що мешкають в Житомирському центрі обліку, стали  учні Райківської гімназії. Напередодні Нового року школярі передали для мешканців центру продукти харчування, що стало неабиякою підтримкою для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах та потребує сторонньої допомоги.

Акція, ініційована педагогічним колективом на чолі з директором Світланою Чумак та головою БФ «Фундація Волонтери Без  Кордонів» Оленою Гончаренко знайшла позитивний відгук у серцях вихованців гімназії та їх батьків. Спільно їм  вдалось зібрати  шість мішків картоплі, два мішки цибулі, мішок моркви, мішок буряка, п'ять ящиків консервації, смалець, сухофрукти тощо. Діти приносили продукти з думками, щоб бездомним було тепло та ситно у Різдвяно-новорічні свята.

«Добрі справи об’єднують. Нашим дітям було приємно  долучитись до акції та стати добрими чарівниками для тих, хто цього потребує. Нікому невідомо, які обставини складись у житті цих людей та що привело їх до такого стану. Потрібно бути добрими та милосердними. Особливо, у такі світлі Різдвяно-новорічні дні», - наголосила директор Райківської гімназії Світлана Чумак.

Зібрані продукти були завезені в Житомир 29 грудня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису