Габріел Мкртчян: «У 2022-ий з новими задумами, планами та перспективами»

  • 911

Аналізу зробленого та досягнутого, окресленню майбутніх планів та перспектив була присвячена нарада, що відбулась 5 січня у Швайківській сільській раді.

Розпочалась зустріч з приємного моменту – вручення Подяки начальнику відділу з надання адміністративних послуг та державної реєстрації Олені Ніколайчук, а в її особі усім працівникам відділу. Голова територіальної громади зазначив, що від проведення реєстраційних дій державних реєстраторів у бюджет сільської ради за підсумками минулого року надійшло понад 2 млн грн.

«Колектив, на чолі з керівником, працює професійно, зважено та компетентно. Дякую державним реєстраторам за високий професіоналізм, наполегливість в роботі, зразкове виконання службових обовязків та значний внесок у розвиток територіальної громади», - зауважив Габріел Мкртчян.

А далі до робочих моментів.  Голова громади коротко зупинився на тому, що вдалося досягти протягом 2021 року. Це і збудований заклад дошкільної освіти «Сонечко» у селі Слободище, будівництво сучасного спортивного майданчику у селі Мирославка, капітальний ремонт клубу у селі Катеринівка та будинків культури в Малосілці й Швайківці, встановлення дитячих майданчиків в Демчині та Малосілці, грейдерування вулиць. З розгорнутим звітом голови про перший рік роботи на посаді можна ознайомитись на офіційному сайті сільської ради, сторінках у соціальній мережі «Фейсбук». Незабаром звіт буде опублікований у газеті «Земля Бердичівська».

Особливо детально під час наради голова громади зупинився на діяльності КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги», яке набирає обертів. Процес переукладання декларацій з лікарями Швайківського  ПМСД триває.

«Розвиток нашого ПМСД залежить від кількості укладених декларацій, тож закликаю жителів Швайківської громади заключати їх саме з нашими працівниками – лікарем-педіатром Галиною Ковшиковою, лікарем-терапевтом Олегом Ковшиковим та сімейним лікарем Тетяною Складанчук», - зауважив Габріел Мкртчян.

У планах передбачається, що лікарі здійснюватимуть прийоми на місцях, тобто, в усіх населених пунктах громади. Графіки розробляються, незабаром жителі старостинських округів зможуть ознайомитися з ними та спланувати свій візит до лікарів.

Важливою подією 2022-го стане будівництво сучасної амбулаторії в селі Мирославка. «За сприяння народного депутата України Богдана Кицака незабаром ми розпочнемо будівництво. Жителі громади отримуватимуть медичні послуги в сучасних та комфортних умовах. Ми цього прагнемо, а отже нам все вдасться», - наголосив Габріел Мкртчян.

Ряд приємних змін відбудуться й в інших сферах життя громади. Цього року у планах – здійснення  ремонтних робіт  в закладах культури Мирославки, Демчина та Слободищ.

Постійну підтримку й надалі відчуватимуть заклади освіти громади.

Габріел Мкртчян та його команда розпочинають рік з новими задумами, планами та перспективами.