Маленькими кроками до великих змін у Швайківському Центрі первинної медико-санітарної допомоги

  • 1066

Фото без опису

Фельдшерсько-акушерські пункти Швайківської територіальної громади будуть відремонтовані. Такою є принципова позиція голови громади Габріела Мкртчяна та його команди.

Жителі сіл повинні  отримувати медичну допомогу в належних умовах, теплі та комфорті. На цьому  неодноразово наголошував Габріел Мкртчян під час зустрічей з людьми. Створення Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги відкрило нові перспективи для розвитку первинної ланки медицини у громаді. Тож цьогоріч голова громади акумулює зусилля у напрямку покращення якості медичних послуг. Необхідним кроком на шляху до цього є ремонт ФАПів, приміщення яких потребують оновлення та змін. Адже ФАП – своєрідна візитівка населеного пункту, а його стан, як лакмусовий папірець, демонструє турботу влади про людей.

«Наші жителі заслуговують отримувати медичну допомогу на місцях у комфортних умовах. Люди мають відчувати нашу турботу та піклування», - наголосив Габріел Мкртчян.Нагадаємо, що триває процес заключення декларацій з лікарями Швайківського ЦПМСД – Галиною Ковшиковою та Олегом Ковшиковим.  Працює у громаді сімейний лікар Тетяна Складанчук.

Лікарі здійснюватимуть прийоми на місцях, згідно затвердженого графіку у кожному населеному пункті громади. Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису