Габріел Мкртчян підписав Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Житомирській області та Швайківською сільською радою

  • 834

Між Швайківською сільською радою та Головним управлінням  Національної поліції в Житомирській області укладено Меморандум про співпрацю у питаннях безпеки  та правопорядку. Підписання Меморандуму стало важливим етапом реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади». 

Нагадаємо, що у Швайківській територіальній громаді тривають роботи зі створення поліцейської станції. Для голови громади Габріела Мкртчяна, початок її роботи – завдання важливе та першочергове, адже стосується безпеки  та порядку.

«Громада бере на себе зобов’язання щодо облаштування поліцейської станції, забезпечення офіцера пальним, канцелярським приладдям, оргтехнікою. У відповідь ми сподіваємось отримати належний рівень безпеки та правопорядку», – наголосив  Габріел Мкртчян.

Загалом, метою Меморандуму, підписаного головою Швайківської громади Габріелом Мкртчяном та т.в.о. начальника Головного управління  Національної поліції в Житомирській області Володимиром Шевцівим стала співпраця на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод, протидії злочинності на території громади.

Для Габріела Мкртчяна важливо, аби кожен житель громади почувався захищеним.