Війна об’єднала нас усіх: наведемо разом благоустрій на території громади

  • 2057

Фото без опису

Нині Україна переживає важкі часи. Воєнне вторгнення російської федерації у нашу державу приносить багато болю, руйнування та страждання для мільйонів людей. Нас переповнюють гнів і лють на ворогів. А ще – безмежна віра у Бога, Збройні Сили України, нашу Перемогу та Україну.

У час, коли наша армія знищує ворога на передовій і тримає міцну оборону, ми маємо створювати надійний тил та будувати нову Україну. Розпочати варто  з себе – своєї громади,  села, вулиці, подвір'я,  оселі, свідомості…

На календарі – друга половина березня. І хоч ми втратили плин часу, адже після 24 лютого у нас почався новий відлік – відлік воєнних днів, але потрібно рухатися вперед та діяти. Закликаю підприємців, усіх  жителів громади приступати до прибирання. Розраховую на активну участь представників сільськогосподарських підприємств. Вітається – допомога транспортом.

Санітарний стан та благоустрій – наша візитівка. А Швайківська громада, як ви пам'ятаєте, завжди найпотужніше втілює добрі починання. Тож не втрачаймо марку. Працювати вкотре є над чим. Вулиці, лісосмуги, прибережні  зони, кладовища – фронт робіт із благоустрою широкий та різноманітний.  

Наголошую вкотре: порядок у Швайківській громаді залежить від кожного з нас! Отож, діємо! Будьмо єдиними, мудрими та послідовними у своїх вчинках!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади