У Райківській гімназії розпочав діяльність дитячий клуб дозвілля «Ми – Україна»

  • 656

Фото без опису

Дитячий клуб дозвілля «Ми – Україна»  розпочав свою діяльність у Райківській гімназії та гостинно запрошує усіх бажаючих. Учасниками першого засідання клубу стали учні закладу та діти, що прибули до старостинського округу з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Завітали на зустріч  голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, заступник сільського голови Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Карпенко.

Активне дозвілля, живе спілкування, творчість – те, чого нині потребують маленькі українці. Війна змінила не лише світогляд дорослих, а й внесла зміни у поведінку та цінності наших дітей. Допомогти дітям впоратись з хвилюваннями та тривогами – таке завдання поставив перед собою  колектив закладу на чолі з директором Світланою Чумак.  

Зустріч розпочалась зі знайомства. З радістю та креативом учасники клубу долучились до створення емблеми. На жовто-блакитних долоньках діти створили символ миру. Із задоволенням взяли участь у конкурсах та змаганнях, танцювальному флешмобі «Перлина-Україна».

Завершилась зустріч чаюванням та пригощанням смаколиками, про що потурбувався голова громади Габріел Мктрчян.

Засідання клубу «Ми – Україна» будуть традиційними та проходитимуть щопонеділка. Наступна зустріч відбудеться 18 квітня о 14.00. Педагоги Райківської гімназії ласкаво запрошують малечу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису