Позачергова сесія Швайківської сільської ради: оперативно, злагоджено та результативно

  • 644

Фото без опису

Питання внесення змін до бюджету Швайківської сільської територіальної громади та затвердження Порядку найменування або перейменування вулиць, провулків, присвоєння, зміни та анулювання адрес об’єктам нерухомого майна розглянули депутати на позачерговій сесії, що відбулась 4 травня.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня члени виконавчого комітету підтримали пропозицію голови громади про перейменування вулиці у Мирославці на честь загиблого Героя Романа Юрчука. Йдеться про вулицю Бубівка, на якій жив полеглий воїн. Своє «так» перейменуванню одноголосно висловили депутати на сесії.

Наступним питанням стало внесення змін до бюджету сільської ради на 2022 рік. Відповідно до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 19.04.2022 № 129 «Про внесення змін до обласного бюджету Житомирської області на 2022 рік» необхідно зменшити обсяг доходів загального фонду на суму 10502, 00 грн. Йдеться про зменшення освітньої субвенції на надання  державної підтримки особам з особливими освітніми потребами. Окрім того, підтримуючи дане рішення депутати збільшили видаткову частину бюджету  по головному розпоряднику коштів – відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради по спеціальному фонду за рахунок залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Ознайомитися з проектами рішень можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису