День Героїв у Швайківській громаді: пам’ятаємо, шануємо, дякуємо

  • 1047

Фото без опису

День Героїв -  борців за волю України традиційно відзначають 23 травня. Цього дня в усіх старостинських округах Швайківської громади відбулось покладання квітів до пам’ятників та меморіальних дошок. Напередодні діти створювали тематичні малюнки та композиції на честь Героїв.

Цього дня ми вшановуємо видатних діячів українського визвольного руху, воїнів, які боролися за Україну протягом усієї її історії та всіх живих і загиблих героїв АТО та російсько-української війни – найкращих синів землі української...

«Дякуємо усім нашим захисникам, які боронять рідну землю від російської навали.  Збережімо світлу пам'ять про усіх воїнів, які віддали свої життя за свободу Батьківщини», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Сьогодні українці  виборюють свободу та незалежність. Ми переживаємо непрості часи, та кожен з нас вірить, що Україна переможе. І ця віра робить нас сильними, мужніми та стійкими. Дякуємо нашим Героям за цей  день та можливість жити у рідному дому на своїй Богом даній землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису