Габріел Мкртчян привітав медиків з професійним святом

  • 736

Фото без опису

В усі часи професія медиків відносилась до найважливіших та найшановніших. Від правильних дій та кроків лікарів, вірно поставленого діагнозу та чуйного ставлення залежить здоров'я та життя людей. Без медичних працівників – ніяк. Особливо, в час воєнного стану. Багато медиків нині на передовій рятують життя наших захисників.

З добрими побажаннями та словами щирої вдячності привітали медичних працівників районної лікарні, на чолі з директором Віталієм Добровольським, голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський.

17 червня, напередодні Дня медичного працівника, керівники громади відвідали лікувальний корпус районної лікарні та привітали  чергову зміну лікарів і медичних сестер. У закладі працюють справжні професіонали, які зуміли заслужити довіру маленьких й дорослих пацієнтів та авторитет у медичному колі. Дитяче, хірургічне, терапевтичне відділення та відділення інтенсивної терапії часом стають для жителів Бердичівського району справжнім місцем порятунку, простором з надання кваліфікованої та життєво необхідної допомоги.

Фото без опису

Слова вітань від керівництва громади приймали й працівники поліклінічного відділення районної лікарні та стоматології.

Особливі побажання прозвучали на адресу  колективу КНП «Швайківський центр ПМСД» на чолі з Олегом Ковшиковим. За рік діяльності первинка Швайківської громади зміцніла. Лікарі Тетяна Складанчук, Галина Ковшикова та Олег Ковшиков користують повагою серед жителів громади. Близько трьох тисяч пацієнтів довірили досвідченим фахівцям широкого профілю Швайківського ЦПМСД своє здоров'я, що відображено у кількості підписаних декларацій.  

«Дорогі наші медичні працівники – всі, хто пов’язав своє життя з цією важливою й благородною працею! Прийміть найщиріші привітання з вашим професійним святом! Міцного вам здоров’я, невичерпної енергії, вдячності пацієнтів і впевненості у завтрашньому дні», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Усім жінкам-медикам, які знаходились на зміні в лікувальному корпусі та присутнім в актовому залі працівницям  поліклініки і стоматології Габріел Мкртчян вручив квіти.

Особливих слів вдячності нині заслуговують працівники обласного госпіталю. Напередодні свята Габріел Мкртчян та Едуард Томашевський відвідали заклад та привітали колектив. Вітання приймав заступник головного лікаря Олександр Стоцький.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису