Дільничні офіцери поліції приймали вітання з професійним святом

  • 1038

Фото без опису

18 червня в Україні відзначається День дільничного офіцера поліції. Напередодні свята у Бердичівському районному відділі поліції зібрались голови громад та їх заступники, аби відзначити дільничних. З такою почесною та важливою місією завітали у гості до правоохоронців  голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський.

Першим слово мовив начальник районного відділу поліції Олег Мельничук. Він подякував колективу дільничних офіцерів поліції за сумлінне виконання обов’язків та професіоналізм, мужність та поміркованість.

Не буде новиною, якщо скажемо, що дільничний у своїй діяльності найбільш ближчий до громадян. Він – друг та наставник, психолог та порадник. Саме таким є дільничний Швайківської громади Євгеній Оберемко.

«Ми вітаємо наших універсальних поліцейських зі святом. Ви завжди поряд з людьми, першими приходите на допомогу, допомагаєте, підтримуєте. Дякую нашому дільничному за те, що він завжди на зв’язку та приходить на допомогу, коли в тому є необхідність», - зауважив Габріел Мктрчян.

З нагоди свята голова Швайківської громади передав дільничним талони на паливо, що в наш час є суттєвою підтримкою.

Поки Збройні Сили України звільняють рідну землю від ворога, працівники поліції, в тому числі й дільничні офіцери поліції, забезпечують стабільність та спокій на місцях. Всі разом, в єдності і тандемі, наближають довгоочікувану та бажану перемогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису