Олімпійський день з Юлією Олішевською у селі Слободище: задоволені діти – щасливі дорослі

  • 685

Фото без опису

Бути здоровим – модно. Займатися фізичною активністю – необхідно. Таких принципів дотримуються у Швайківській громаді. Освітяни ТГ спрямовують зусилля на популяризацію спорту серед учнів закладів освіти.

29 червня на запрошення начальника відділу освіти, молоді та  спорту Жанни Карпенко у Слободищенський старостинський округ  завітала українська легкоатлетка, учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка  Європи Юлія Олішевська. Подружжя Юлії та В'ячеслава Олішевських – талановиті спортсмени, які не лише прославляють Україну далеко за її межами, а й роблять все для того, щоб більше людей долучались до рухової активності, дотримувались принципів здорового способу життя. Тож у Слободищах Юлія Олішевська провела «Олімпійський день» з дітьми. Маленькі жителі села разом з ровесниками, що прибули з регіонів, де тривають активні бойові дії, захоплююче та весело провели час з учасницею Олімпійських ігор.

Фото без опису

«Зробивши розігріваючу розминку, ми виконали декілька вправ на координаційних сходах, вправи з резинками та релаксуючі вправи на ортопедичних масажних килимах. Діти задоволенні – задоволенні і ми», - поділилася враженнями від проведеного заходу  Юлія Олішевська на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наприкінці заходу всі учасники отримали подарунки від  Відділення Національного олімпійського комітету України в Житомирській області. Подарунки отримала й Слободищенська гімназія.

 «Фізичні вправи – запорука зміцнення дитини» - такий девіз начальника відділу освіти, молоді та  спорту Жанни Карпенко. В тандемі з Юлією Олішевською Жанна Карпенко запланувала проведення спільних спортивних заходів та участь у цікавих проектах.

Фото без опису