З турботою про кожного жителя: робочий візит Габріела Мкртчяна у села Мирославка та Демчин

  • 1172

Фото без опису

Увага, турбота та добре слово мають велику цінність. Особливо, у такий непростий час, як зараз. Спілкування з людьми важливе для голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна, робочий день якого насичений поїздками, зустрічами з жителями громади. Таким видався і початок цього тижня.

У селі Мирославка та Демчин Габріел Мкртчян разом зі старостою Іриною Мельничук, завідуючою служби у справах дітей Аліною Рогулько навідався до родин, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це, зокрема, сім'ї, у яких діти нещодавно втратили одного з батьків. Родини, які мають дітей з інвалідністю. Відвідав Габріел Мкртчян й родину загиблого Героя України Романа Юрчука.

Кожна із сімей отримала продуктові набори від благодійників.

За підтримки ЮНІСЕФ Габріел Мкртчян передав інвалідний візок жительці села Мирославка, яка не може самостійно рухатись. За допомогою колісного крісла жінка зможе виїздити на двір та перебувати на свіжому повітрі.

«Вислухати кожну людину, почути її думки та прохання – обов’язок влади. Радію, коли вдається допомагати, вирішувати проблеми наших жителів. Дякую за підтримку благодійним організаціям. Працюємо далі», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису