У Демчині відбувся вечір кіно під відкритим небом

  • 690

Фото без опису

Маленькі та юні кінолюбителі зібрались увечері, 28 липня, на дитячому майданчику у селі Демчин. Ініціатива, започаткована головою громади Габріелом Мкртчяном, начальником відділу освіти, молоді та спорту Жанною Карпенко і завідуючою служби у справах дітей Аліною Рогулько знаходить щирий відгук у серцях маленьких жителів сіл та збирає все більше любителів кіномистецтва.

«Кіно просто неба дає нагоду провести вечір на свіжому повітрі. Для нас важливо, щоб наші діти змогли відпочити та активно провести своє дозвілля», - зауважив  голова громади Габріел Мкртчян.

Розпочався вечір з веселої руханки, яку провела для дітей Жанна Карпенко. Драйвово та насичено, цікаво та змістовно -  фізичні вправи й естафети припали  до душі малечі. Яке ж кіно чи мультик без смаколиків? Погодьтесь, на свіжому повітрі, при перегляді захопливого «Бебі Бос 2» попкорн, цукерки та інші солодощі смакують якнайкраще. Про частування для малечі потурбували депутат сільської ради Андрій Кудинський та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. Крім солодощів  дітей пригощали смачною юшкою, яку з душею приготувала завідувач клубу  села Демчин Інна Татарчук.  

Вечір кіно під відкритим небом промайнув для маленьких жителів Демчина, наче мить. Традиція проведення кіносеансів продовжується та завітає у кожне село громади.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису